Tricky Puzzle


Центрирайте около гатанката си и ги уредете всички в Tricky Puzzle! От време на време да сте страхотни в пъзелите не помагат много на справянето с гатанка. Както в тази, няколко гатанки изискват мозък и знания. В момента планирайте да станете толкова умни, че да се справите с тези гатанки!

Вие сте в широк и забавен парк. Наоколо има медоносни пчели, кучета и другари. Денят е тих, но този парк е лабиринт и е пълен с пъзели. Можете да продължите напред при изключен шанс да се справите с гатанките при всяка прогресия. Ще ви бъде дадено друго запитване на всяко ниво. По-често, отколкото не, ще има изображение, с което да рисувате. Разгледайте изображенията или запитванията, за да разрешите гатанките. Във всеки случай имайте предвид постоянно да мислите по изтънчен начин. Като цяло отговорите ще бъдат скрити по забавен начин, за да се разрешат объркващите запитвания. Можете също да използвате своите улики и награди по време на нивата. В момента трябва да проверим дали можете да завършите всяко едно от нивата.

Оценете с Tricky Puzzle една прекрасна и ярка игра с гатанки, която няма да ви позволи да се изтощите за кратко. Наблюдавайте внимателно безкрайната жизненост с прекрасни и брилянтни илюстрации и се пригответе да разрешите странни гатанки, които ще се опитат да ви измамят, така че да не можете да оставите настрана подредбата при възможност.

Живейте и участвайте в една възхитителна история, която ще се развива постепенно и ще покаже удивителните ви знания, като подготвите психиката си и едновременно тествате мозъка си. Забийте правилно подравнени нокти, медоносни пчели, спасете външни лица, обърнете се към условията, внесете сложната риба в купата и покорете това, което се случва, което можете да си представите.

Един глупав пъзел ви е висящ в друга вълнуваща игра Tricky Puzzle. В него ще изпълнявате различни задачи и ще се занимавате безкрайно смайващо. Към началото на играта трябва да изберете ниво на проблем. От този момент нататък основната задача ще се покаже на екрана пред вас. Например, на екрана ще видите снимка на прасенце, на което ще се забележи номер. Той ще покаже количеството докосвания на мишката върху задушника на прасенце. На знака трябва да ги насочите бързо. Ако приемем, че сте изпълнили точно тази отговорност, ще получите фокуси в играта Tricky Puzzle и ще продължите към по-високо ниво на играта.