Make It Meme


Make It Meme е интересна игра, в която правите и отбелязвате изображения с вашите спътници или истински играчи в мрежата. Просто направете или се присъединете към вход и вярвайте, че различни играчи ще се присъединят. Когато играта започне, всеки играч получава неправилно изображение и трябва да измисли забавен надпис в рамките на даденото време. След това, в този момент, всеки играч има 15 секунди, за да оцени тези изображения. Най-накрая изображението, което получава най-много фокуси, печели кръга. Има 3 режима на игра за разглеждане: обикновен, същия образ и свободен. Изберете режима, в който сте страхотни, и покажете на всички своята интересна страна! Не забравяйте да изтеглите вашите изображения номер едно и да ги предложите на вашите приятели.

Make It Meme е бутон, за да покажете любовта си към вашето изображение №1 и да станете негов Image Pal! Всеки път, когато щракнете върху него, получавате част от белезите на изображението на вашия партньор като малко нещо допълнително.

Щракнете с левия бутон на мишката или докоснете с пръста си, за да изберете текстово поле и да въведете вашите субтитри. В момента, когато имате шанс да гласувате, използвайте червения бутон, за да гласувате за, синия бутон, за да гласувате против, или бутона „Meh“, за да не давате резултат.

Make It Meme е мултиплейър интернет игра, в която хора от цял ​​свят се борят да направят най-умния образ.

В момента, в който играта започне, всеки играч получава неправилно изображение и трябва да измисли интересен надпис в даденото време. След това всеки играч има 15 секунди, за да оцени тези изображения.

Който е събрал най-много фокуси към края, печели.

Вярно ли е или не, че сте готови да освободите творческия си ум и да създадете най-забавните изображения в мрежата в играта Make It Meme? Съсредоточете се върху картината, която ще се покаже на екрана, и междувременно създайте умен текст, който да накара всеки да се засмя.

Всеки играч получава лесно изображение и трябва да измисли текст за това изображение в даденото време. След това, в този момент, играчите оценяват изображенията на различни играчи и дават своя Image Mate на един от тях. Индивидът, който има най-много фокуси към края, доминира в мача!

Приятно прекарване, отпуснете се след труден работен ден и оценявайте създаването на нелеп и умен хумор на предпочитания от вас език.