Toon Cup 2021


Футболът се завръща и е по -голям от всеки друг момент! Играйте Toon Cup 2021, напълно безплатната футболна среща! Приятно избиране на вашите герои №1 от Cartoon Network като Дарвин от The Amazing World of Gumball, Grizz от We Bare Bears и Apple от Apple и Onion. Изпробвайте своите способности и работете с групата си, за да постигнете цели и да се борите с посоката си до най -високата точка на пионерската дъска в най -големия турнир Toon Cup досега.

Toon Cup 2021 е безплатен футболен мач, създаден чрез Cartoon Network. Елементите на игралните елементи от различни предавания на Cartoon Network. Изградете идеалната група и стреляйте и вкарайте посоката си до най -високата точка в класацията.

Изберете вашата нация, капитан и играчи. Има различни герои за избор от шоута на Cartoon Network като Powerpuff Girls, Adventure Time и Teen Titans Go. Всеки играч има специални подробности, така че помислете как си сътрудничат, за да създадат окончателна футболна група!

В Toon Cup 2021 има два режима на игра, това са състезанието и Toon League. Можете да играете чрез различни игри в Toon League, като спечелите изключителни награди, докато отбелязвате фокуси. Играйте състезания, за да придобиете и повече фокуси!

Вие придобивате злато от доминиращи мачове на асоциация. Използвайте златото, за да отворите нови герои, арени, детайли и топки в отключващата се част на играта.

Toon Cup се завръща за трета поредна година! Опитайте своите ритащи способности, докато се опитвате да постигнете по -голям брой цели от противниците си. В тази авторитетна игра от Cartoon Network изберете вашата група, като изберете герои от добре познати телевизионни предавания. Опитайте се да доминирате във всяка вълнуваща игра, за да пътувате през състезанието.