Heads Arena: Soccer All Stars


В Heads Arena: Soccer All Stars, зашеметяващата радост на групата изпълва арената! Носете футболните си обувки и прегърнете опозицията, докато обикаляте на игрището със зелена трева. Откроявайки различни групи и известни футболисти, тази игра ще се превърне в един от най-добрите ви избори със своя отклоняващ завой. Какъв брой игри какво ще кажете да спечелите?

Герои с по-големи от обичайните глави е един от елементите на марката на тази серия и тази игра не е изключение за този стандарт. Коя е вашата публична футболна група номер едно? Тази игра включва 14 уникални публични групи от различни нации! Преди арбитърът да свирне и да започне играта, прегледайте 3 различни режима на игра, които може да искате да играете. В режим на състезание избирате група и се опитвате да се изкачите на стъпалото за титлата, като печелите различни мачове. Вашата цел в този режим е да се превърнете в героя и да вземете чашата. Можете да играете със своите спътници, като споделите конзолата в парти режим. Играйте един срещу друг или участвайте в подобна група и се борете с компютъра. И накрая, има режим Will Grigg, където играете като популярния футболист. Всеки мач изисква 90 секунди. Можете да видите излишното време в горния фокус на екрана, докато резултатът ви е разположен в основата.

Използвайте огромна глава, за да ударите топката и да вкарате толкова много цели, колкото може да се очаква! Можете да разгледате до 13 футболни групи по целия свят, да играете с компаньон или да участвате във вълнуващ мач без чужда помощ. Изберете вашата #1 група и се опитайте да спечелите.

Помогнете на вашата група да спечели състезанието в този забавен и много забавен футболен мач. Отворете нови герои и подобрители, докато напредвате през всеки етап.

Днес ще играете футболен кръг. Както и да е, не стандартният вид футбол. Ще използвате цялото си тяло, за да играете. Колкото по-добро е времето ви, толкова добро ще получите. Основното нещо е въпреки това да се получи най-забележителният резултат, който може да се мисли. Това обаче няма да е толкова просто, така че се подгответе да инвестирате повече усилия от очакваното. Ще получите много съперници, срещу които да играете.