Skiing Fred


Разделяне на Falling Fred и Running Fred, Skiing Fred е абсурдно спортно събитие, подчертаващо единствена по рода си рамка за свободно развитие, която ви позволява да поемете отговорност за дейността и да изпълнявате уникални движения, основани на истински способности.

Опитайте! Проявете въображение! Вземете предимство пред спътниците си или ги накарайте да ви помогнат при преодоляването на чудовищните предизвикателства, заличаващи всички предстоящи врагове. Ще се сблъскате с скандални бури, пророчески катастрофални метеорни потоци и заслепяващи снежни бури.

Независимо дали се надявате да победите рекорда на придружител, завършените мисии, отворените постижения или да получите този асортимент от определени неща, ски Фред предлага пълна куп добри времена за всички!

Ски ски Фред е хладно, бурно спортно събитие, направено от Dedalord, създателите на Running Fred и Super Falling Fred! В тази част от поредицата игри на Fred, Фред удря косите за по -студено време на годината спортни забавления. Сноуборд вашата посока през неравен свят и внимавайте за капани, седнали здраво за Фред, когато той се измъкне от Grimmy Reaper! Играйте на ски Фред и придобийте допълнителни фокуси, докато опасно се плъзгате покрай пингвини, метеори и след това някои. Отворете нови неща, за да поддържате Фред ски със стил. С многобройни нива/режими на игра, Ски Фред предлага пълна куп добри времена за всички!

Във Фред Сноуборд героят отива в наклона, за да оцени зимните спортове! Играйте на ски Фред и придобийте допълнителни фокуси, като плавате покрай пингвини, метеори и това е само началото. Отворете нова екипировка, за да накарате Фред да кара ски, и най -вече не позволявайте на Смъртта и Косата да намерят безстрашния Фред!