PartyToons


PartyToons е парти игра, направена от TinyDobbins. Подскачайте в малка игрална партия със спътници или външни лица в мачове с четирима играчи! Всяка намалена игра има специално подреждане на правила и стилове за игра. Хващайте ягоди сред падащи скали, скачайте по запълнени с препятствия транспортни линии, пускайте опасни надуваеми настилки, отваряйте скрити кутии и значително повече! Непрекъснато се опитвайте да действате по -бързо или по -умно от вашите съперници, за да получите най -много фокуси. Използвайте тези фокуси и награди, за да актуализирате и отваряте нови герои за игра. В случай, че се надявате да оживите вечерите си, не гледайте по -далеч от PartyToons! Не забравяйте да предадете PartyToons на своите спътници, за да увеличите добрите времена!

Party Toons.io е приятна игра за младежи, заредена с очарователни малки котенца и кученца, които просто нямат търпение да играят широка гама от по -малки от очакваните игри. Можете да играете тази игра в мрежата и за нищо. Изберете своя очарователен човек и гласувайте вашите игри номер едно, за да се забърквате с различни играчи от цял ​​свят. От тайни кутии до бомби, падащи по небето или рефлексни игри, можете да играете огромен асортимент от игри, за да закупите монети и да отворите нови забавни и ярки герои.

Към началото ще гласувате коя игра трябва да играете и трябва да се доверите, че повечето от различните играчи избират подобна. Представете си, че можете да ги отворите всички? Открийте сега и се забавлявайте, играейки Party Toons IO!

PartyToons.io е изключителна уеб базирана игра, в която ще играете широка гама от малки мащабни игри срещу противници от едната страна на планетата до другата. Във всяко ниво ще има 4 играчи, които играят един срещу друг. Към началото ще се гласува коя по -малка от очакваното игра ще се играе веднага. Всеки от тях е забележителен, така че не се стресирайте да играете подобен отново и отново. Вероятно ще спечелите всяка една от малките игри, с цел да съберете достатъчно монети. След това тези монети биха могли да се използват за закупуване на нови неща за вашия светец или за закупуване на друг човек отвътре и отвън.