Stickman Fighting 2 Player


Stickman Fighting 2 Player е забавна завладяваща игра за борба с илюстрации на драскулки ragdoll stickman, които можете да играете в мрежата и безплатно. В тази страхотна игра за двама играчи можете да преместите спътник, за да се изправите срещу конфликти до самия край, още по-изрично, докато стикът ви не бъде разделен. Бийте се със стиснати ръце, крака, глава, острие и всичко, с което можете да ударите своя съперник.

Можете също така да играете тази игра без никой друг в широк спектър от режими. Опитайте гравитационния режим, начин на нинджа, режим на крави и изненадващо сюжетния режим, за да започнете страхотно изживяване. В този боксов мач няма стандарти, така че се носете наоколо и ритайте дупето на противника си, докато не спечелите битката. Забъркайте се с Stickman Fighting 2 Player!

Разборките в света на Stickmen не свършват. Мъжете с различни тонове продължават да се бият не завинаги, а по-скоро за смърт. Интернет играта Stickman Fighting 2 Players ви приветства да се биете с вашия спътник с мотива, че играта е необичайно създадена за двама играчи. Ще контролирате герои, чието развитие е непостоянно. Като се вземат предвид всички неща, трябва да заличите противника си, използвайки всякакви средства.