Xtreme Paintball Wars


С Xtreme Paintball Wars се подгответе за истинско пейнтбол изживяване с хора по цялата планета! В този приятен 3D пикселиран мач за стрелба, обвинете оръжието си в най-ясните тонове, присъединете се към група и победете противниците си! Или от друга страна, в случай че сте самотна част в този луд свят на игри, предизвикайте се да завършите мисията. В момента, какво ще кажете да го изпробваме, нали?

Този страхотен мач за 3D снимане дава на двама ви отличителни режими на игра. Преди обаче да изберете режима си, изберете символ за себе си от "менюто за промяна на символа". Ще видите частите за "администрации", които можете да изберете на локали на вашите съдружници и конкуренти. В случай, че е необходимо да играете тази игра като самотен играч, можете да изберете избора за "един играч" от класирането за "кръстоносен поход" и битка срещу ботове. Трябва да използвате и мишката, и конзолата, за да играете. Проверете „контролите“, за да възприемете начина, по който контролирате характера си. В момента, в който започнете играта, ще видите вашето благосъстояние и боеприпаси в основния десен ъгъл на екрана. На вас се разчита да победите 50 съперници, за да завършите ниво в двата режима. По този начин, в случай, че сте готови да засенчите територията, може да спечели най-добрият играч.

Искате ли да бягате в различни зони и да стреляте по много различни противници? След това опитайте да играете Xtreme Paintball Wars. В него вие се премествате в света на пикселите и участвате в състезания по пейнтбол. Вашата личност ще бъде в екипаж от същите играчи като вас. Той ще бъде снабден с изключителни оръжия, които изхвърлят снопове боя. Трябва да потърсите опонентите си и да се фокусирате върху тях с оръжието си, за да започнете да стреляте. Ако приемем, че ударите съперник, вие получавате фокуси и той ще излети от интерес в този рунд.