Blob Runner 3D


Blob Runner 3D е страхотна игра за бягане, в която трябва да контролирате голяма, дебела звярна маса, за да достигнете крайната цел на всяко ниво. Опитайте се да избегнете всяка една от пречките, от основните пръчки по пътя до завъртащите триони. Всеки път, когато ударите примка, ще загубите парче от тялото си, но все пак можете да събирате маса, за да възстановите себе си.

Да бъдеш маса не е просто, но със сигурност се радва на своите предимства. Опитайте се да накарате всяка една от масите в транзит да има възможност да премине следните неизбежни възпиращи фактори и да стигне до финала на етапа. По същия начин трябва да събирате диаманти, за да купите нови търсения за вашия човек. Прекарайте няколко добри времена, като играете Blob Runner 3D, безплатна уеб базирана игра.

В Blob Runner 3D вие сте тази ярка маса, просто очакване! Той се опитва да се отдалечи от този вечен лабиринт. Има толкова безброй препятствия, че изглежда почти трудно да се стигне до завършващото място. Представете си сценарий, при който той се задържа тук и няма възможност да събере всеки един от фокусите. Това е всичко, но дори алтернатива! Тъй като сте тук сега, какво ще кажете да кликнете върху улова за игра и да помогнем на тази ефервесцентна маса!

Пригответе се този път да прескочите в зашеметяващо 3D изживяване! Вие контролирате масата на голиат, която може да получи изключително малко. Тъй като тази игра е може би най-известният кръг на паркур през годината, можете да оцените всичко безплатно и онлайн в нашата фондация! Вашата цел е да стигнете до крайната цел, като стоите далеч от препятствията и събирате изтичанията. Това е всичко, но ще бъде толкова естествено! В случай, че ударите някоя от тези пречки, вашата маса може да получи толкова малко, че да изчезне! Контролирайте лицето си, като изтеглите или плъзнете пръста си. В случай, че паднете, можете да се доверите, че малко ще придобие енергия още веднъж. Опитайте се да съберете всяка една от перлите по пътя, за да отворите нови кожи за вашия човек и да добавите още забавни към играта. Ако приемем, че сте подготвени за този скок в момента, кликнете върху улова за игра и започнете играта!