Resizer


Квадрати и 3D форми, наред с топки - най-динамичните пътешественици в света на играта. Те не стоят настрана, но непрекъснато тичат някъде, ходят, движат се. В играта Resizer нашата легенда е квадрат, който е готов да се промени, по друг начин няма да работи на планетата, на която той се оказа, задачата е да стигнете до синия портал. Въпреки това, първо трябва да скочите на сцените, да преодолеете високите препятствия или да влезете в тънка пукнатина. Това е странно в случай, че не промените размера на човека. За да се споразумеете или увеличите, използвайте изключителните зелени входове, които са на по-добри места. Тяхната способна употреба ще ви позволи да преминете през всякакви препятствия.

Resizer е 2D платформер с гатанки, направен от Робърт Алварес. Преминете през немислими пречки с помощта на шлюзовете, които променят размера ви. Очаква се няколко различни размера да завладеят различните видове гатанки на всяко ниво. Използвайте елементите в климата, за да направите работата си по-лесна: натискайте кутии, пропускайте пружини, събирайте ключове и това е само върхът на айсберга! Спечелете по-голямо или свалете, но се уверете, че първо преминавате през шлюза.

Психолог и се развивайте, за да стигнете до целта на нивото в тази загадка платформинг. Очаква се смес от различни размери да преодолее пречките и да завърши всяко ниво. Бутайте кутии, рикошете върху пружини, събирайте ключове и други в Resizer.