Alien Reform


Alien Reform е 3D стрелба за издръжливост. Играта има рамка на ниво и аутсайдерите стават по-заземени на всяко ниво.

Има 6 различни ръководства. Тези ръководства се променят на всеки 12 нива. Преди всяка смяна на ниво има битка "ПЪЛЕН началник". Всички аутсайдери са мощни и трябва да ги унищожите, за да преминете към новото ръководство.

Има 4 легенди; 3 от тези легенди могат да бъдат закупени. „Всекидневна таблица за позициониране“ се определя към края на деня с фокуса „XP на играча ден за ден“, който получавате към финала на нивото. Можете да закупите нови герои със "ЗЛАТОТО", което сте набавили поради тази таблица за позициониране. Тази "ежедневна таблица за позициониране" се възобновява всеки ден.

Има 15 научнофантастични оръжия; тези оръжия могат да бъдат закупени и актуализирани с пари в играта. Силните оръжия се очаква да унищожат силни зомбита. Можете също така да взривявате зомбита с „Базука“. Въведете рейтинга в "таблицата за ежедневно позициониране" с "ежедневните XP, които сте придобили. Купувайте нови легенди със "Златото", което получавате в тази таблица, което се нулира последователно.

Веднъж на 1000 години на една от планетите се провеждат гладиаторски битки между различни раси, живеещи в нашия свят. Днес, като боец от планетата Земя, ще участвате в тези битки в играта Outsider Change. На екрана пред вас ще се появи поле, в което вашата личност ще бъде оборудвана с бойни оръжия и пистолети. При знака битката ще започне. Използвайки контролните клавиши, ще контролирате дейностите на легендата. Трябва да търсите противника, докато се движите из полето. Когато го забележите, нападение. Използвайки оръжия и оръжия за схватка, трябва да унищожите врага и да получите фокуси за него. След преминаването на врага, вие всъщност ще искате да получите награди, които ще паднат от него.

Изпробвайте смелостта си с Alien Reform е удивителна и вълнуваща 3D шутър игра за издръжливост, докато участвате в рамка на ниво, заредена със силни аутсайдери, готови да заличат вас и вашата широка публика, за да вземат властта.

Има 6 различни ръководства, които ще се променят, докато напредвате през 12 изключителни нива. Преди да промените нивата, подъл надзорник ще се хване, за да тества вашата упоритост като боец. Купете до 15 различни оръжия, за да се превърнете в неуязвим боец и не позволявайте на вашите диви врагове да се изкачат, за да триумфират. Разстреляйте много противници на парчета и ефективно разрешите този опасен дуел, като изгоните недвусмислено атакуващите аутсайдери - стреляйте храбро и възстановете здравината пред света, що се отнася до нас!