Goose Game


Goose Game Multiplayer е спортният дигитален борд, в който можете да се биете с цифров съперник или компютър. Хвърляте куб и разпространявате индивида си до подходяща клетка. Може да ви носи няколко бонуса или, напротив, да ви заплаши с множество капани. Всичко разчита на вашия късмет.

Goose Game е модел на конвенционалния спортен борд, при който геймърите трябва да хвърлят куб, за да транспортират своите герои и да постигнат последния правоъгълник по-рано от другите. Насладете се на този античен световно известен спорт онлайн и играйте заедно със собствения си кръг от роднини и приятели (до шест души!) Или в опозиция на машината. Хвърлете куба, използвайте бонус квадратите, пазете се от капаните и постигнете последния правоъгълник по-рано от останалите!

Станете най-смъртоносната гъска във фермата с това движение, опаковано в онлайн мултиплейър спорт. Яжте ястия, атакувайте враждуващите си страни и се опитайте да се развиете в дължина, за да можете да стигнете до шефа на класацията. Растете в огромно хищно пиле, докато се опитвате и в крайна сметка ще получите най-голямото и приятно в района в тази хумористична видео игра.

GooseGame.io е видео игра със смях, в която ще контролирате гъска. Откривате себе си в дадена област и най-ефективната ви цел е да разбиете различни геймъри. За да направите това, вие искате да се развиете със сигурност бързо, а в резултат на това вие трябва да поглъщате колкото се може повече ястия. Откривате това ястие, разпръснато наоколо, но бъдете бързи с мотива, че и другите могат да го погълнат. Трябва да се пазите от големи гъски с мотива, че те биха могли да ви погълнат. След като развиете достатъчно масивна себе си, можете да започнете да атакувате различни, по-малки гъски. Благодарение на това ще спечелите достатъчно фактори, за да скочите до върха на таблото. Късмет.