Body Race Online


Решете как тялото ви ще изследва Body Race Online! Много подобно, като се вземат предвид всички неща, вашите решения ще решат резултатите, които ще намерите в тази игра. Просто се опитайте да използвате разумна преценка, която ще ви даде най-добрите резултати! Искате ли да победите мотивацията си и да вземете идеалните решения?

В тази игра ви се дават много решения, за да оправите нещата. В последователност от етапи ще се разхождате из различни възможности за избор, които можете да разглеждате. Въпреки това, от време на време ще има чийзбургери, замразени кисели млека и кола, понякога ще има твърди зеленчуци. Както е посочено от кой символ решите да се разходите, вашата личност ще яде тази храна. Това най-накрая ще реши дали можете да преминете на по-високо ниво. Тъй като трябва да сте под определено натоварване, за да преминете нивото, трябва да се спрете на решения, които ще коригират хранителния режим на вашата личност. Непрекъснато се спирайте на добра храна и допълнителни символи за активност, които ще направят вашата личност по-стройна. Какво ще кажете да проверим дали можете да победите мотивацията си и да видите много нови нива, като сте със солидно тегло.

Бихте ли успели да завършите това епично предизвикателство за тяло? Яжте определени видове храна, за да напълнеете или да сте готови, за да завършите всяко едно от нивата. Качете се по разделители, разходете се по лед и това е само началото.

Body Race Online е игра, в която избирате вашия тип тяло. В ръцете ви е да изберете, в случай че вашият символ ще бъде дебел или дебел, но трябва да останете твърди, колкото можете. За да контролирате този хранителен режим, искате да ядете добра храна и да спортувате. Ако приемем, че ще ядете нискокачествена храна, благосъстоянието на вашия символ ще бъде в неподходящо поведение, така че зависи от вас каква посока ще изберете.

Body Race Online игра със солиден начин на живот и нежелан режим на хранене. Искате да ядете по-качествена храна, за да сте в крак с благосъстоянието си и да проследите своите обожание или отворени затворени дрехи. Играйте тази страхотна 3D игра на вашите джаджи всеки път, за да откриете нови привилегировани прозрения за великолепие и добра храна.