Tiny Rifles


Това е идеална възможност да се почувствате като президент на огромен полк. Вярно ли е или не, че сте готови да участвате в/тази/огромна война? „Tiny Rifles“ е друга конфликтна игра, в която наистина искате да покажете смелост и решителност. Тъй като на предната линия за крехките няма място! Вашата задача е да настроите екипажа за защита и след това да преминете в режим на пълна атака. Всичко трябва да бъде направено по такъв начин, че да не загубите тон воини. Позволете на вашите екипажи да водят война и ние ще започнем всичко!

Вие наистина искате да поставите претендентите надолу и мръсни. В момента, когато врагът започне да атакува, вашата армия трябва да доведе до ключови ситуации, за да унищожи враговете. За да спечелите, искате да включите всички канали или напълно да заличите екипажа на съперника. Опит за преместване на бойците в минути, когато противникът все още не е заел ситуация за изстрел. В случай, че изпратите екипаж в ужасно планиране, без съмнение офицерите ще бъдат убити. Опитайте се да отидете възможно най-бързо, за да преминете отвъд враговете в бойната зона. За всеки противник, който убиете, ще получите монети. Ще изисквате от тях да наемат претенденти: стрелци, опитни стрелци, специалисти по тежко въоръжение с автомати или да доведат залп от големи оръдия. Желаем ви успех в битката.

Отидете в бойната зона и защитете каналите си в Tiny Rifles! Тази игра включва няколко страхотни компонента на процедурата и продължаващо взаимодействие във военната зона. Вие контролирате множество малки войници и трябва да преминете през бойната зона, за да се свържете с противника и да поемете отговорност за каналите. Можете да разглеждате воин с пушка, експертен стрелец, офицер с автоматично оръжие и зашеметяваща минохвъргачна атака.

Всеки вид боец/нападение струва злато - това злато се възстановява в дългосрочен план естествено. Има отложен часовник за придобиването на всяка единица, така че трябва да закупите своите единици в полезна секунда и да планирате внимателно атаката си. Експертните стрелци имат по-разширена територия, но офицерите с автоматични оръжия имат по-бързо темпо на стрелба - използвайте активите на вашата единица! За да завършите всяко ниво, трябва да стигнете до линията на врага и да унищожите всички единици по пътя си. Тази игра изисква чудовищна методология и планиране - бихте ли успели да поведете малките си бойци към триумф?

Днес представяме на вашето внимание още една игрова методология Tiny Rifles. В него ще вземем със себе си да се интересуваме от обзаведен сблъсък, възникнал между двете нации. Единият е да хванеш втори избран. Отиваме при генерала, който ръководи охраната и разказва на войниците. Ще имате няколко организации от войници - лицата, които са снабдени с пушки, опитни стрелци и специалисти по тежки оръжия, така че можете да стреляте по врага с минохвъргачки. В долната част на бойното поле ще видите контролното табло и разходите за тези дейности в монети. Монетите изглеждате в играта от доста време. Вашата задача е да се концентрирате върху противника и да щракнете, за да изберете онези офицери, които наистина искате на дъската. Когато се появят, можете да ги изпратите обратно и те ще участват в битката. Внимавайте с кой враг се изправяте, планирайте всичко, което той може да направи, тъй като вашите основни разсъждения и подреждането на правилните стратегии за битка разчита на броя на офицерите, които ще предадете, и ако приемете, че можете да спечелите тази надпревара. С всяко ново ниво силите на врага ще се увеличават, но вие ще имате набор от награди, които ще ви предложат шанс да привлечете нови бойци и да работите върху оръжията си. Пожелаваме ви триумф в този конфликт. Играта Tiny Rifles има интригуващ сюжет и е предназначена за млади мъже. Като се има предвид всичко, този клас играчи желаят да инвестират енергията си в набор от военни битки. Играта е създадена с помощта на иновация HTML5 и можете да я играете на всяка работеща рамка, която съществува в момента на планетата. Отворете Tiny Rifles на нашия сайт и спечелете този конфликт. Прекрасен ден и позитивен темперамент!