Monkey Kick


Monkey Kick е забавна аркадна игра с две маймуни като основни герои, едната от които рита другата отгоре, за да покрие възможно най-голямо разстояние и да събере толкова банани, колкото разумно може да се очаква.

Monkey Kick е експертна игра, създадена от Totebo. Помогнете на маймуна да рита спътника си повече от това, което мнозина биха сметнали за възможно, като никога не губи сила. Ритнете маймуната толкова високо, колкото наистина може да се очаква, и задръжте пръста си или левия бутон на мишката, за да паднете и да наберете скорост. Трябва да се плъзгате точно, когато наклонът е наклонен надолу. Маймуната ще се разбие при случай, че не натиснете бутона в правилната секунда. Чувствайте се свободни да започнете да ритате, за да разберете колко висок резултат може да достигне вашият спътник и маймуна. „Маймуна вижда, маймуна прави“? Не, истинският израз е „Маймуна вижда, маймуна рита“.

Ритайте маймуната с безупречен момент и задръжте пръста си или интервала, за да пуснете и да наберете скорост. Трябва да докоснете земята, когато наклонът върви надолу.