Bowling Stars


Bowling Stars е всеобхватна уеб базирана игра, която най -вероятно ще зарадва всички боулинг разпространения там. Можете да предвидите изключителни илюстрации и разумна физическа наука, придавайки на играта прекрасен въздух. Очевидно можете да контролирате силата и хода на топката. Едновременно с това можете да използвате материалознанието за вашата потенциална полза и резултат поради завоите на топката. Целта е да се съберат какъвто и да е брой, който може да се очаква при обстоятелствата, който има намерение да получи колкото се може повече стачки, както би могло да се очаква при тези обстоятелства. За всяка игра, която играете добре, получавате отстъпка и следователно можете да закупите нов дизайн. В този смисъл ви призоваваме да направите достоен опит директно към началото.

Bowling Stars е разумен мач за боулинг с ослепителни илюстрации, гладки контроли и адаптивни неща. Изберете топката си номер 1 сред повече от дванадесет стила и ударете боулинг алеята! Трябва да посочите внимателно, като се има предвид, че скоростта, с която хвърляте, е пряко идентифицирана с това колко силно щракнете топката. Чувствайте се свободни да репетирате своите истински боулинг способности в Bowling Stars! Колко броя удари бихте казали, че сте готови да отбележите този път?

В случай, че сте фен на боулинг, Bowling Stars скоро ще се превърне във вашата игра #1! Оценявайте изумителните 3D дизайни и практическата наука за материалите, за да направите играта по -забавна.

Контролирайте силата и лагера на хвърлянето на боулинг, за да ударите всеки един щифт в един ход. Натрупайте колкото се може повече фокуси с удивителните си хвърляния и демонстрирайте, че сте най -добрият играч досега. С напредването на играта и внасянето на пари ще имате възможност да получите няколко подобрения и да промените атмосферата на топката си и нейното качество.

Ако приемем, че трябва да сте експерт, трябва да се облечете с най -доброто, което е на разположение! Станете на път, обуйте най-добрите си обувки за боулинг и се пригответе да направите някои необикновени спомени с тази свръхчувствителна тестова система! Ще разберете ли как да спечелите всяка от титлите? Опитайте се да не изгаряте ограниченото време, което играта ви предлага, и се стремете да задоволите фантазията си!

В новата игра Bowling Stars ви предлагаме да отидете в танцов клуб и да играете там с титлата боулинг. Пред вас на екрана ще бъде забележим боулинг залата. Кегли ще бъдат към края. Те ще оформят различни математически форми. Ще имате страхотно време за играта в ръцете си. Докосвайки го, ще видите линия, която отговаря за силата и посоката на хвърлянето. След като сте определили тези граници, ще го завършите. Топка, летяща по пистата, ще удари щифтовете. В случай, че той ги вземе усилено и бързо, получавате фокуси.