Square Jet


Малък забавен квадрат на име Джак обича да обикаля цялата си планета и да я изследва. Когато нашият светец намери старите гробници. Той избра да влезе в тях и в играта Square Jet ще се присъедините към квадрата в това изживяване. Пред вас на екрана ще видите вашата личност, която се намира в пещерата. Използвайки контролните клавиши, вие ще му демонстрирате в коя глава трябва да се движи светецът. В случай, че има капани по пътя му. Трябва да прескочите кутията за овърклок над дадените опасности. Погледнете внимателно екрана. Различни неща ще бъдат разпръснати извън контрол. Трябва да ги събереш всички. Всяко получено нещо ще ви представи определен брой фокуси и може да възнагради легендата с някаква или друга награда.

Square Jet е умерена платформинг игра, която е доста неустоима и забавна. искате да помогнете на малкото човече да продължи на сцената и да премине през всяко ниво на натоварване с различни рискови пречки, като използвате неговия джет ранец, за да лети нагоре. Нивото се разширява в затруднение, тъй като нивото напредва и го кара да се опитва. Пристигнете в целевия регион и преминете към по-високо ниво.

Вземете квадрат с реактивен ранец в този зашеметяващ платформинг. Съберете жълти квадрати, докато се насочвате към по-големия квадрат, който подтиква към по-високо ниво. Пазете се от червени квадрати или трябва да рестартирате! Преценете обстоятелството, за да знаете кога да разпръснете газа на джетпак или да го оръжите направо високо.