Nend.io


Nend.io е прекрасна игра за възпроизвеждане на мултиплейър, в която трябва да се опитате да издържите и да си прекарате добре в епичния град Ненд. Тази игра е за издръжливост и трябва да се занимавате с различни части от характера си, като благосъстояние, сила и енергия. Трябва да откриете работа, за да внесете пари и след това да ги използвате, за да купите храна и консумативи, за да можете да издържите.

Трябва да внимавате за различни части в града - те ще се опитат да ви нападнат и да ви изхвърлят, но вие също можете да направите това, така че бъдете проактивни и се опитайте първо да ги изведете. Справете се с всяка част от живота си и се опитайте да процъфтите в великолепния и завладяващ град Ненд!

В настоящата игра ще трябва да направите всичко възможно, за да потърсите някаква работа за вашия герой и да продължите напред. Ще има актуализации по отношение на благосъстоянието, силата и енергията. Опитайте се да издържите и да получите нова линия на работа. Донесете достатъчно пари, за да издържите още един ден. Ще се държите като истински възрастни в тази игра. Вземете пример за прическа и се заемете със себе си.