Unpuzzle


Unpuzzle е трудна игра с загадки с уникална идея - трябва да обърнете загадката и да премахнете парчетата, за да оставите само чисто пространство. По същество работите в обратна посока и вместо да добавяте парчетата, ги елиминирате поотделно. Можете просто да премахнете парчетата в конкретна заявка и трябва да разработите примера, за да завършите нивото. Продължаващото взаимодействие започва ефективно с ясни уникални парчета бял мозайка, но напредва към включването на номерирани квадрати, които евентуално можете да премахнете, когато броячът е завъртял един.

Всяко уникално парче трябва да бъде извадено с конкретна цел или курс - не можете да преместите парче мозайка, което има две различни части, свързани с него, и не можете да преместите парче мозайка, което има друго парче, което пречи на пътя му. С напредването на нивата загадките постепенно стават умопомрачителни и наистина трябва да помислите внимателно, за да изработите правилното искане и развитие. Какъв брой нива бихте могли да завършите? Бихте ли успели да доминирате в занаята Unpuzzle?

Изчистете 150 нива парче по парче в разхлабваща пъзел игра.

Направих Unpuzzle като успокояващо преживяване, което всички играчи да оценят. Големи неприятности и очаквания за усвояване на информация осигуряват подход, който да ви насърчи да играете, без да дразните инструкциите. Няма ограничения във времето, няма дисциплини за неуспехи, няма договорености извън базата и винаги има най-добър подход. Но след това 10 допълнителни механици дават достатъчен тест дори на обърканите фенове, когато се присъединят. Така че в случай, че се почувствате заседнали - използвайте подсказка, заобиколете нивото или просто затворете играта, насладете се на отлагане и продължете от мястото, от което сте спрели, след като сте подготвени.