Words of Wonders


Вярно ли е, че сте готови да освободите вътрешния си учен и да се превърнете в асо на кръстословица?

Не търсете повече от Words of Wonders - окончателна игра с кръстословица!

С повече от 500 нива за победа, всяко с нова подредба на букви за свързване, ще бъдете внимателно наблюдавани в тази съблазнително трудна игра. Въпреки това, вие определено можете да се отпуснете, ако приемем, че сте в застой, улики и усилватели на чукове са достъпни, за да се погрижат за вас. Освен това, докато напредвате през нивата, ще получите възможността да събирате снимки на известни световни чудеса, като Несравнимата маса на Китай и Колизеума. Не само ще развиете допълнително уменията си за решаване на кръстословици, но също така ще развиете своя поглед към света. Така че започнете да играете на Words of Wonders сега и подложете сериозно вашите умения за жаргон.

Words of Wonders е кръстословица, в която свързвате букви, за да откриете прибрани думи. Тествайте своя жаргон и проследете всяка една от думите, за да напреднете и да стигнете до допълнителни трудни нива. Ще станете ли експертен учен в тази превъзходна игра на думи?

Свържете буквите, за да рамкирате дума. Ако приемем, че думата, която сте поставили в рамка, е в мрежата с кръстословици, тя ще бъде разкрита. Не всички думи ще бъдат в матрицата, така че използвайте буквите, които сте намерили проактивно, за да гарантирате, че ще направите думи, които ще отговарят на загадката.

Напредвайте през нивата и събирайте невероятни основни снимки с всяко ново постижение. Нивата стават по-обезпокоителни, като представят по-дълги думи и повече букви, разширяват възможностите, пропускайки напълно смисъла и тествайки уменията ви за жаргон.

Участвайте в набор от енергизиращи и тестващи пъзели с думи в Words of Wonders. Елементите на играта са прост начален етап, подходящ за играчи от всяка възраст и нива на опит. Усетете колко сте страхотни в проследяването на всяка една от думите и станете опитен писар!