Santa Christmas Delivery


Коледа е и Дядо Коледа и червеният носов елен Рудолф са готови да се скитат из коледния град. Както и да е, Гринч иска да развали партито и започва да преследва и се сблъсква с Дядо Коледа. Карайте Дядо Коледа, като следвате насочващия болт и ударете омагьосаната сфера, за да предадете подаръците в къщата. Избягвайте нападенията, като избягвате! Опитайте се да не се сблъскате със светлини! Използвайте неговия скоростен лифт и съберете толкова много лакомства, колкото може да се очаква при обстоятелствата.

Santa Christmas Delivery е забавна завладяваща игра за избягване на препятствия със страхотна коледна тема, за да се приближите като Дядо Коледа на неговата омагьосана шейна. Позволете на Рудолф да ви издърпа над сладък хладен град и да потърси къщи, за да предаде вашите големи, тлъсти подаръци. Бъдете внимателни, подлият, капризен Гринч ще ви преследва, така че се пригответе за някаква дейност.

В тази безплатна уеб базирана игра трябва да следвате червената линия, за да проследите къщите, за да предадете вашите подаръци. Освен това трябва да избягате от Гринч и да избягвате най-високата точка на високите коледни елхи. Съберете лакомства и мляко, за да ускорите скоростта си, грабнете гаечни ключове, за да поправите шейната си, проследявайте сметките и внасяйте пари, за да работите върху скоростта, благополучието, вредата и справянето с вашата шейна, за да станете безмилостни. Приятно прекарване на тази безплатна интернет игра Santa Christmas Delivery.

Дядо Дядо Коледа има много работа в навечерието на Коледа. Нашата легенда трябва да посети много места и да направи подаръци за всички младежи. В играта Santa Christmas Delivery ще помогнете на Дядо Коледа в това преживяване днес. Пред вас на екрана ще видите градски път, по който вашият човек ще се състезава в група елени. С помощта на клавишите за управление можете да управлявате неговите дейности. Погледнете внимателно екрана. Вашата задача е да управлявате ловко шейната с цел тя да преминава по принцип остри завои със скорост и да не излита от улицата. Докато минава покрай определени къщи, Дядо Коледа трябва да хвърля подаръци.