Getaway Shootout


Getaway Shootout е бурно състезание за постигане на целта за бягство във всяко ръководство. Състезавайте се с компютъра или вземете придружител, който да демонстрира кой е идеален. Съберете катализатори и оръжия по пътя и изследвайте чрез интензивни ръководства. Придвижете се, като подскачате наляво и надясно и използвайте катализатори и оръжия, за да придобиете предимство над противниците си.

В Getaway Shootout се състезавате с трима други до точката за извличане. Както и да е, това не е конвенционално състезание, тъй като можете просто да прескочите посоката си до крайната цел. Оценете скачането на компютъра или на някой от вашите спътници в тази игра за двама играчи. По пътя си до пълното завършване ще откриете широка гама от оръжия и асансьори, за да победите опозицията.

В тази игра вие избирате дали трябва да играете срещу вашия спътник или срещу AI. Изстреляйте безумните си трикове. Съберете цялото оръжие и оборудване и надхвърлете това, което мнозина смятат за възможно. Внимавайте обаче да не бъдете убити. Открийте подходи, за да продължите в играта. Най -общо казано, играта има доста прекрасен дизайн и пряко продължаващо взаимодействие. Натрупайте всичко, което е във вас, и цялото оръжие. Няма да е лесно, затова влезте в него и покажете на света, че не трябва да се играе с вас.

Вие ще се състезавате и ще се биете с героите, които се движат само напред и обратно, чрез усукване. В това състезание може да имате предимство, като съберете оръжия и някои други катализатори по пътя, за да победите противниците си. Вероятно ще стигнете до хеликоптера преди различни играчи.