Stickman Shooter 3: Among Monsters


Stickman Shooter 3: Among Monsters се завръща с тръпки, опасни битки и зверове, готови да атакуват вашия имот и да сложат край на живота ви! Безопасно е да се каже, че сте готови да издържите това безсърдечно и безмилостно преживяване, независимо от всичко?

Защитете базата си от проникване и се бийте енергично, за да не попадне вътре. Насочвайте и стреляйте с точност, хвърляйте бомби, когато смятате, че не можете да вземете всеки от вашите противници и планирайте нападенията си предпазливо, приемайки, че трябва да издържите, не им позволявайте да пристигнат в базата, вложете вашите предимства в закупуването на ново оръжие и издържайте на всички нива, показващи, че сте най -добрият войник на планетата.

Stickman shooter 3 се завръща !! Амоните, зомбита и зверове, атакуват крепостта и шанса й да заличи всичко още веднъж. Бъдете готови за енергичния мач за стрелба със стикмен.

Защитете базата срещу много видове зверове и не позволявайте да пристигнете в базата. Работете по границите на оръжието - прецизност, скорост на стрелба и презареждане, количеството снаряди в списанието за унищожаване на по -мощни противници. Издържайте на всички нива и бъдете най -добрият стик боец.

Участвайте в още един удивителен кръг от невероятния Stickman в нашия асортимент! Вероятно ще охранявате базата си срещу тълпа от формиращи зомбита фалшификатори сред нас, които идват във вашата посока.

Използвайте най -добрите си методологии, за да работите върху нападението и пазете, като се освободите от всеки един от измамниците на зомбита, които идват във вашата посока.