Paint Run 3D


В интересната игра Paint Run 3d ще отидете в триизмерен свят и ще участвате без особена причина, провеждайки съперничество там. Ще видите улица, която има множество завои. На него ще бъдат намерени пречки и капани. Вашият човек ще бъде на началния ред. При знака вашият светец ще спечели напред. Улицата, по която той има възможност да отиде, ще бъде боядисана в специфичен тон. Спомнете си, че трябва да се опитате да не попадате в капани и да се уверите, че вашият светец пресича крайната цел толкова бързо, колкото позволява времето.

Основната задача на основната част в интернет играта Paint Run 3D е да нарисува пътя в определен тон. Това би трябвало да е възможно чрез изпращане на уникален човек на състезанието от разстояние. Проблемът на играта е, че от време на време трябва да избягате двама души без миг закъснение и да се уверите, че те няма да се сринат на границата на пътя си.

Paint Run 3D Color Race Сенките на света са невероятни. Представете си свят, натоварен с чернокожи и бели, той би се чувствал толкова инертен, по този начин студен. Засенчванията са сиянието и новостта на живота. Paint Runner 3D Color Race мисли за топлите въздействия на тоновете, така че трябва да рисувате света още по-енергично. Безспорно се позиционира като най-готината игра някога, убивайки мрачността и ви позволява да оцените идеалните нюанси на живота. В крайна сметка това е интригуваща и примамлива игра за играчите, имайки предвид всички неща.

Paint Run 3D е нова, пълноценна нова игра, изпълнена със засенчване на пътя. Играйте като художник, за да накарате целия път да се засенчи с боя. Докоснете, за да нарисувате пътя, пазете се от обратен засенчващ рой.