Short Life 2


Short life 2 е варварски кървяща игра на ragdoll, направена от GameTornado. Това е продължение на изключително известната игра Short Life. В играта играчите контролират вашия човек около смъртоносни препятствия, за да се предпазят от чудесно кървава и трудна смърт.

Управлявайте героя си от кукли като кукловод през 20 градуса на клане. Времето и рефлексите са фундаментални, но също така трябва да се движите внимателно, за да се предпазите от смъртоносни удивления.

Съществуват множество изобретателни подходи за ритане на кофата в Short Life 2. Независимо дали става въпрос за шипове в лицето, експлозиви или са смачкани от чудовищна стисната ръка. Всяко ниво има чудесен по -добър подход за разбиване.

Независимо от това, това не е целта на играта. Трябва внимателно да контролирате характера на решението на Ragdoll с точност на ръководството, за да стоите далеч от значителна част от огромните примки.

Звездите се дават в светлината на вашата изложба. Нараняването намалява рейтинга ви. Завършете безупречно нивото, за да получите 3 звезди.

По същия начин ще видите малки звездички, разпръснати на трудно достъпни места на всяко ниво. Съберете тези звезди, за да отворите нови герои, които да извършите.

Short Life 2 е интересна игра, в която трябва да разчитате на основните си инстинкти, за да преодолеете множество рискови пречки. Преведете нашата легенда през всеки един от различните етапи и поздравете спътниците си за това колко дълго сте издържали в този непростим платформер!

Short Life 2 е още едно продължение на тази качествена уеб базирана игра, в която ще контролирате легендата си. Целта на играта е да преминете през цялото ниво с толкова рани, колкото може да се очаква. Тъй като за вас ще висят много обезпокоителни възпиращи фактори, като цяло няма да е просто. Трябва да се погрижите по отношение на снаряди, шипове или значителни неща, които могат да паднат върху вас. Освен това, опитайте се да получите всяка от трите звезди, докато напредвате. В менюто тези звезди могат да се използват за отваряне на нови герои. В случай, че тази игра ви интересува, не забравяйте да опитате основната част. В този смисъл, късмет.