Drag Racing Rivals


В Drag Racing Rivals се подгответе да победите противниците си в затоплени състезания с превозни средства из града! Отскочете в автомобила си, променете отражението на задното си виждане и се подгответе за подаване на газ, за ​​да приемете крайната цел! Искате ли да доминирате във всяка раса и да демонстрирате, че сте наистина страхотни?

Пътищата са незапълнени и това е идеалният шанс да покажете на своите съперници, че сте най-бързият състезател наоколо! Вашата цел в тази игра е да завършите всяко състезание във всеки случай. Започнете играта, като докоснете бутона за състезание в основния десен ъгъл на екрана. Преди да се отправите към истинските състезания, можете да тествате способността си чрез 3 отличителни нива за подготовка. В момента, когато сте към началния ред и се доверите, че началото ще приключи, щракнете върху екрана, за да развиете началната си скорост. Когато започнете да се движите, трябва да държите иглата върху зелената част на глюкомера в долната част на екрана. Когато става въпрос за това, оставете да стискате левия улов на мишката, за да придобиете скорост. Направете този процес отново, докато стигнете до крайната цел. С всяко спечелено състезание си набавяте монети. Те могат да се използват за промяна на външния вид на вашето превозно средство, закупуване на редизайн и дори отваряне на нови превозни средства от навеса за автомобили. Оценете и прекарайте няколко хубави моменти!

Състезавайте се с автомобила си в метрото! Състезавайте се с различни шофьори, докато се опитвате бързо да преминете крайната цел. Правете пари в брой, за да отваряте нови превозни средства и да купувате актуализации. Продължавайте да се състезавате, докато не завършите изцяло трудностите в тази забавна уеб базираща се игра, направена от Inlogic Software.

Точно ли е да се каже, че се чувствате бързо и евентуално донякъде вбесени? Ако приемем, че това е така, трябва да погледнете Drag Racing Rivals!

Това е забавна и креативна бърза игра, която насочва вниманието към движението. Ще трябва да задействате нещата в идеалните минути, в случай че спечелите всяко едно от тези състезания по пътищата. Купчина пари ще бъде достъпна за всеки. Ще спечелите пари, които можете да използвате за основен ремонт между съперничества. Закупете по-добри трансмисии, двигатели и изненадващо оправени професии с боя!