Tap Tap Shots


Tap Tap Shots е прекрасна вечна игра с потупване с топка, в която трябва да се стремите да вкарате колкото се може повече последователни каси. Дава ви се баскетболна топка и прогресия на различни мрежи на ръста, за да правите изстрели - просто трябва да щракнете лявата си мишка, за да накарате баскетболния ход. Всеки изстрел изисква повече от една отметка и трябва да отделяте време на вашите щракания, за да забиете топката в мрежата.

За всяка последователна щайга, която вкарате, вие набавяте по-голям брой фокуси. Или след това отново всеки изстрел, просто правите няколко изведени линии за спомени, за да завършите снимките си, така че се движете бързо и очаквайте развитието на топката и точката на изстрела, необходима за вкарване на щайга. Какъв висок резултат бихте могли да запишете? Бихте ли могли да парадирате с баскетболните си способности?

Почукайте топката във въздуха и очаквайте тя да попадне в щайгата! Опитайте се да потопите топките си в мрежата възможно най-бързо, колкото може да се очаква, когато часовникът прекрати, той е завършен. Направете всичко необходимо, за да не ударите ръба, за да можете да изградите своя мултипликационен резултат. Продължавайте да удряте топката в мрежата, докато времето ви изтече, след което в този момент резултатът ви ще бъде добавен към класациите.

Щракнете, за да хвърлите баскетбола и да вкарате! Това спортно събитие ви провокира да потопите топката в контейнера. При изключителния шанс да вкарате поредни случаи, ще запалите топката пламнала. Продължавайте да снимате, докато времето не свърши в Tap-Tap Shots!

В Tap Tap Shots корта за топка ви очаква. Това е идеална възможност да се върнете и да покажете на всички, че няма по-голям играч от вас! Точно ли е да се каже, че сте готови да покажете способностите си и да мотивирате младежки играчи?

Светлините са включени и наздраветата са зашеметяващи. Всички висят здраво, за да влезете в съда. В тази игра вашата цел е да вкарате колкото се може повече фокуси и да продължите да играете колкото можете по-дълго. Всичко, от което се нуждаете, е мишката, за да играете тази игра. Просто кликнете върху левия улов на мишката и продължете да щракате, докато не изстреляте топката през лентата. Продължете да вкарвате колкото се може повече каси отзад до гръб, за да получите висок резултат. В горната част на екрана можете да видите, доколкото е възможно. Трябва да сте сигурни, че ще спечелите точка, преди часовникът да се затвори. Ако приемем, че не можете да вкарате контейнер, играта се затваря и там. Както и да е, в случай че разберете как да вкарате контейнер, часовникът се нулира и започва отново през цялото време. Височината на кръговете се променя след всеки изстрел, така че трябва да сте бързи и да реагирате бързо, за да продължите да играете. За всеки контейнер получавате фокуси. Смятате ли, че всъщност ще искате да победите собствения си висок резултат?