Gun Master


Gun Master е двуизмерен мач за стрелба, който тества вашите рефлекси и преценка. Всяко ниво ви поставя в опозиция срещу различни съперници, които трябва да надвиете, за да продължите. Подредете вашите снимки внимателно и не пропускайте, много добре може да е вашата самотна възможност!

Посочващата рамка в Gun Master е като някои защитни игри на върха. Доверете се, че вашият изстрел ще организира и стреля, за да се откаже от врага. Всеки враг, когото убиете, ви представя ниво по-високо в ръководството, докато стигнете до шефа. Има ръководител към финала на всяко ниво.

Стандартните съперници хапят праха с един изстрел, но ръководителят полага няколко усилия да го свали. Както обичайните съперници, така и надзорниците пускат монети, за да харчат за неща за движение.

С напредването през Gun Master нивата стават по-дълги и наистина тестови. Всеки мениджър придобива благополучие, оставяйки повече място за грешки при стрелба.

Всеки мениджър, когото убиете, бива проверен от бойкота, който ви възнаграждава с оръжия на плода. Вашият напредък се възнаграждава в набор от подходи, за да сте ангажирани с битката.

Използвайте монетите, които придобивате от смазващи врагове, за да актуализирате магазина си за оръжия. На разположение са ви много оръжия, от щурмови пушки до плазмени пушки. Можете също така да отворите асортимент от огнестрелни оръжия от довършителни бойкоти и награди всеки ден.

Изберете стила си на облекло от менюто на облеклото. Независимо дали трябва да приличате на изрод, крава или командос, има много надежди да разгледате. Облеклата се отварят, докато напредвате в играта. Когато стигнете до конкретни постижения, като например отваряне на пет оръжия или достигане на ниво 100, ще откриете друг сегмент от екипировки, които да носите.