Fishing Frenzy


Младежки човек Том си изкарва прехраната, като си набавя необичайни видове риби. Той ги предлага на добре познатите заведения за хранене в града, където от тях са готови ароматни ястия. Днес във Fishing Frenzy трябва да отидете на риболов с него на огромно езеро. Вашата легенда ще плува на лъжицата му в езерото. Под него различни видове риби ще плуват потопени. Трябва да хвърлите водач във водата. Той трябва да възпрепятства рибата и след това тя ще я погълне. Шамандурата е потопена и можете да я хванете и да маневрирате плячката в лодката.

Кой казва, че не можете да ходите на риболов на езерото в най-студеното време на годината? В случай, че обичате да влизате в контакт и да ловите риба през деня, опитайте тази игра Fishing Frenzy за друга интерпретация на вашето разсейване номер едно. Ползата от нашия формуляр е, че можете да видите потопени и да примъкнете всичко, което се движи. Неудобството? Всъщност трябва просто да кажем, че не сте единственият, който диви за вкусна риба. В случай, че трябва да изтеглите толкова много скумрия, пъстърва и шаран, колкото би могло да се очаква, ще трябва да нагласите греблата и да изпуснете линията си като професионалист. Вземете този червей директно преди рибата и те не могат да му помогнат!

Вие сте в него, за да се биете за плячка, да експлодирате бушуващи акули и океански понита, да събирате звездни риби и миди, да получите въздушни джобове и бомби, червеи, богатство, часовници и дарения. Имате толкова голямо количество да се съберете в тази игра и небето е границата!Хванете своя път към върха и бъдете топ играч в тази борба с океана. Свалете въдицата на въдицата и влезте в съда си, това е идеална възможност да вземете риба! Широка гама от животни живеят в дълбоките - в момента просто се нуждаете от постоянство и способност. Хвърлете линията си и се доверете, че съществата ще се грижат, но внимавайте с нетърпеливите акули! Опитайте се да постигнете целта на всяко ниво и да съберете полезни катализатори, които се издигат на повърхността. В случай, че трябва да помогнете на резултата си, използвайте бомба, за да стреляте с гигантска мярка за риба върху двойника.