Sweety Mahjong


Разгледайте шест дизайна и три нива на неприятности в тази очарователна преработка като бутон на примерни маджонг игри, които може да ги накарат да хапнат, докато играете! Примерното координиране на плочки с пъзел е получило истинско преобразяване тук, с бонбони, парфета и понички, заместващи конвенционалните китайски иероглифи, но не се аргументирайте, че е по-просто. Във всеки случай ще трябва да подредите кои плочки могат да се движат и няма гаранция, че ще имате възможност да завършите играта, тъй като някои може да бъдат хванати. Забавна и разхлабваща игра за изпълнение, Sweety Mahjong има право да играе и деблокира, без да изисква изтегляне или записване.

Sweety Mahjong е образцова плочка, координираща с пъзел игра с контур. Понастоящем плочките подчертават дизайна на небесни десерти и хапки, така че можете да задоволите очите си, докато практикувате ума си и способностите си за критично мислене. Бихте ли могли да завършите всяка една от плочките, без да позволявате това натоварване на десерти да ви заема?

В случай, че харесвате загадки, но китайските символи са прекалено изтощителни, опитайте уеб базираната игра Sweety Mahjong. Тук ще откриете сладкия маджонг с примерни насоки, но забавни снимки с изкусителни торти, десерти и различни десерти. В момента Маджонг е получил значително сериозна вълнуваща и приятна интернет игра.

В играта Sweety Mahjong ще се справите с една особено известна китайска загадка като Mahjong. Днес тя ще бъде дадена на различни десерти. Преди вас на екрана ще видите игралните зарове, лежащи на бойното поле. Върху тях ще бъдат изтеглени различни сладкиши. Трябва внимателно да погледнете всичко и да откриете две напълно неразличими сладкиши. Трябва да изберете тези неща с щракване на мишката. Следователно, вие ги елиминирате от екрана и получавате фокуси за тази дейност.