PUBG Infinity BattleField OPS


Шофирайте превозни средства, летете с хеликоптер и изследвайте климата в отворения свят в тази страхотна игра с ключови битки в PUBG Infinity BattleField OPS! Поемете мисия всяка на свой ред и оценете вселена с безкрайни мислими резултати. Опитайте се да надживеете всички останали и да станете последният стоящ играч.

Fight Royals са много често срещани, но с PUBG Infinity Battlefield Ops. Бързата активност на стрелците от трети индивиди идва отпред. Поемайте мисии в този стрелец, докато планирате как да станете единственият оцелял. Карам коли, хеликоптери. Вземете в открития свят и стреляйте и попълнете запасите си. С парашут през далечната карта, PUBG Infinity Battlefield Ops е страхотна игра-стрелец, която ще ви позволи да планирате. Влизате ли в структурата, за да получите повече активи, или създавате лагер и вярвате ли, че случайна душа ще влезе и ще ги убие? Всяко ниво ще ви даде цели, които трябва да постигнете. С възхитително доставени условия автентичността на този стрелец от първа индивидуалност ще ви накара да се хванете за няколко минути. Всяко ниво ще представлява нов тест за играча, тъй като ще ви тества във вашите способности за стрелба и шофиране. Осигурете превозни средства за по-пикселизирано унищожение. Противниците се появяват в ръководството като червени квадратчета, движат се и се движат, докато натрупвате активи за увеличаване на оцеляването. Играйте онлайн с прости контроли, сътрудничете си със статии и снимайте! Подгответе пръста на спусъка, за да излезе отгоре. Пуснете, съберете, вземете превозни средства и стреляйте и оценете тази 2D доставена игра в цялото си чудо. Легендите никога няма да изритат кофата. PUBG не е само игра. Това е вашата реалност, така че стреляйте!

Поемете всяка мисия в тази основна игра за кралски битки. Шофирайте превозни средства, работете с хеликоптери, а небето е границата от там. Оценявайте климата на отворения свят, където комбинация от произвол и удоволствие ви носи неограничени потенциални резултати.

Спомнете си обаче самотния стандарт е издръжливост, бъдете издръжливост до последно!