Super Friday Night vs Neon


Начинанията във вселената на Friday Night Funkin продължават. Този път нямаше такъв човек като Неон. Той ще се интересува от мелодични битки, а вие ще му помогнете да ги спечели. Пред вас на екрана ще видите вашата легенда да остава с мундщук в ръцете му. Над него ще се забелязва контролна платка с болтове. Като последна мисъл ще видите записващо устройство. От него ще започне да свири музика. Ключовете над лицето ще светнат в определена последователност. Трябва да я последвате и след това да говорите с мишката. Ако сте направили всичко правилно, вашата легенда ще изпее вълнуваща мелодия и ще получите фокуси за нея.

Мод на Friday Night Funkin, където наистина се биете с Advent Neon с 3 три уникални мелодии: Highrise, Ordinance, Transgression.

Забърквате се с тази безумна нова форма на най-скъпия музикален мод в Super Friday Night vs Neon, докато ефективно следвате болтовете, които ще се показват на екрана, без значение какво, за да преодолеете злонамерения неон!

Наистина, правилно прочетохте! Нашите няколко пристигнаха във вселената на AdventNEON, като преминаха различни аспекти и за да се върнат напълно безопасни, те трябва да дадат да се разбере на врага си, че не са част от това особено място, като се потопят директно във вълнуващ мелодичен дуел. Може ли да се каже, че сте готови да оставите изненадано това странно животно с сияеща зелена метална кожа, остри шипове, а не коса и огромни, дълбоки оранжеви очи? Усетете нотите, като текат през тялото си, като помагате на душата на музиката да ви накара да постигнете основната си цел и да се върнете в сигурността на вашия дом.

Super Friday Night vs Neon - Много увлекателна и забавна игра с легенди на FNF и нови посетители. Искате да следвате настроението на всяка музика и да събирате фокусите, за да покажете, че сте страхотни. Съперничайте различни играчи и отворете всяко едно от мелодичните нива.