HexDomin.io


HexDomin.io е предварително опакована игра с методология за 4 играчи. Съберете най-значимото царство, за да спечелите! Игралните фигури се добавят като домино чрез координиране с неразличими видове територии. Игра се играе на 9 завъртания и продължава под 10 минути.

Оценете тази вълнуваща процедура процедура за до 4 играчи! Съберете най-екстравагантното царство някога! - продължете да добавяте плочки, за да направите широк спектър от сцени, като мини, култури и други полезни региони. Започнете да максимизирате предимствата си и да си прекарате чудесно!

Елате в HexDomin. io и трима допълнителни играчи ще бъдат изтеглени към вас. Насоките са като кръг от домино, но плочките не са правоъгълни, колкото и шестоъгълни. Имате малък район, на който стои дворецът. В близост до него е важно да се изработват различни предмети: ранчота, мини, дъскорезници и да се създават полета. На лявата дъска се показват шестоъгълни сегменти, които ще добавите към полето си. Опитайте се да имате ограничение на подобни компоненти наблизо, за да получите фокуси. Играта трае десет минути, следователно ще имате само девет хода.