Happy Wheels


Заедно с младия човек Джак, вие ще участвате в състезанията за издръжливост Happy Wheels. Те ще се проведат в поле с конструирана причина. Вашият светец ще остане на колело. При знака, стъпка по стъпка, придобивайки скорост, той ще продължи напред. Ще се появят възпиращи фактори като височини, потапяния в земята и различни механични примки. Вие умело се справяте с вашия човек и извършването на различни видове каскади трябва да победи това натоварване на рискови сегменти от улицата.

Happy Wheels е уеб игра за физическа наука, направена от Fancy Force. Веселите колела подчертават безброй знаци и превозни средства, които да се отворят, всяко ниво на Happy Wheels е друго преживяване. Издържайте на опасни ръкавици с капани, рискове и собствения си велосипед, който ви издава, докато се борите за достигане на крайната цел на всеки етап. Вземете Happy Wheels онлайн с супервизор и ръчно изработени нива на играчи. В момента, в който играете Happy Wheels, не играете, за да спечелите - играете, за да живеете. Влезте и играйте Happy Wheels с очакването на безплатни в този момент. Ще ви хареса, но вашият ездач може.

Тази игра, базирана на науката за материали, е чували на забавлението. За да играете, ще използвате конзолата: използвайте левия и десния болтов клавиш за управление и клавишите тук и там за ускоряване и отстъпване. Стартирайте с помощта на Z и използвайте интервала, Shift и Ctrl, за да изберете нови необичайни капацитети. Ще отваряте различен и шантав състав от герои и превозни средства, докато напредвате, правейки всяка игра незначително нова. Създадена е рамка с високи резултати, която да поддържа тестването на нещата, така че се уверете, че преигравате всяко ниво, докато наистина бъде доминирано. В момента, в който разберете нещата, използвайте наклонените контроли, за да се опитате да не навредите. Играйте весели колела сега!

Адаптация на фенска игра на известните Happy Wheels. Играйте онлайн на всякакви джаджи, компютър, мобилни устройства и таблети, докато оценявате тази HTML5 форма на Happy Wheels. Изберете шофьора си и се опитайте да завършите всеки труден курс. Направете свои собствени нива или играйте други нива, направени от клиента. Дълги забавни участъци в тази забавна интернет игра.

Веселите колелца е странична игра, насочена към науката за науката за материалите Ragdoll. Използвайки един от малкото изключителни герои, трябва да изследвате нивата, без да сте разкъсани придатък от придатък. Звучи просто? Преразгледайте. Веселите колела бяха една от най-скорошните програмни игри, които използваха нелепата наука за рагдол, като жизненоважен компонент на играта.

Happy Wheels се появи през 2010 г. и завладя света на игрите в интернет браузъра с бурна механика, странни герои и сложни нива, направени от клиента. Все още достъпна в уникалната структура днес, можете да изследвате брилянтните нива, направени от играчите, и да оцените различните герои.

Можете да играете чрез асортимент от уникални и направени от клиента нива в Happy Wheels. Има безкраен избор за разглеждане, някои от които са по-лесни за игра с конкретни герои. В зависимост от нивото, можете в крайна сметка да карате инвалидната си количка през стомаха на някого или да карате през гората на разярена котка.

Целта на всяко ниво варира, от пристигане на финала до събиране на всеки един от жетоните. Няколко нива са напълно небрежни. Можете също така да планирате своя собствена и да ги предложите с останалата част от света за тестване.

Веселите колела е екстремна игра, в която ще се опитвате да стигнете до най-далечната граница на нивото. Идвайки, ще има много предпазни мерки, които да ви държат здраво, които ще трябва да преодолеете. Вие също управлявате превозно средство, което не е толкова лесно за управление. Няколко клопки не могат да бъдат победени, без първо да ги деактивирате. Обикновено това може да се направи чрез зелен улов, който е наблизо до възпиращия фактор. Позорно е, че играта има само 5 нива, но при всички случаи ще ви ангажира известно време. Най-добър късмет!