Funny Hair Salon


Добре дошли в нашия нов, наскоро отворен козметик, ние не правим изключително прекрасни прически и моделираме прически, но в допълнение можем да се справим с всеки един от проблемите на клиента, свързани с косата му или тяхната липса на внимание. Тук е основният клиент, който трябва да има дебела коса и имайки предвид, че голата му глава блести отгоре, освен това кожата не изглежда най-добре. Започнете с лечение и възстановяване. Първо важно е да се справите с бъговете, които са избрали главата на безпомощния човек, след това в този момент елиминирайте възпалението на кожата и след това можете да започнете да развивате бика. Гостът трябва да напусне забавен фризьорски салон и прекрасен.

Забавният фризьорски салон е стилистична игра, в която сте отговорни за собствения си салон за красота и предоставяте удивителни грижи за клиентите. Вземете устройствата си и се захванете за работата: Ще започнете с измиване и почистване на косата на клиента и ще продължите напред, за да им осигурите приятно управляващо лечение, накрая стила на косата, който винаги са искали! Постоянно е приличен ден на косата със забавен фризьорски салон.

Косата на Джордж е при никакви обстоятелства. Скалпът му е пълен с паразити и пъпки. Най-добрият начин да оправи косата му е да отидете в салона. Трябва да оправим скалпа му и да поставим нова коса на главата му, за да може той да покаже действителното си външно великолепие!

Помогнете на мъжа да възстанови косата си в тази забавна игра за отдих на бутик. Използвайте различни техники и предмети за почистване и фиксиране на косата. След като върнете прилична коса, оформете я така, че да изглежда невероятно, след това играйте смърч, за да завършите нов страхотен външен вид. Изпълнете клиентите си, докато се опитвате да завършите основната си цел да направите мъжа да изглежда страхотно.