Tennis Masters


В „Тенис мастърс“ се подгответе за легенда на корта! Вземете ракетата си за тенис и се организирайте да я завъртите, за да печелите точки! Изправете се срещу приятел и се състезавайте в опозиция срещу всеки друг или въведете събитието, за да излезете като шампион! Хайде! Влюбените ви гледат за вас!

Време е за опозиция, която ще бъде съветвана за много поколения! Вашето последно намерение за този забавен отдих е да спечелите всеки отдих, който играете. Има изключителни режими за отдих, които можете да опитате. Търсите незабавен смях? Изберете шорт във форма и опитайте да победите процесора. Искате ли да зададете приятел и да ги покажете, че сте по-високи от тях? Изберете режим за отдих с двама участника и им покажете кой регулира тенис корта. Може би се чувствате амбициозни? Защо сега вече да не сте част от събитието и да опитате първокласника си да излезе шампион? Има много подходи, за да се посмеете на този отдих. Във всеки отдих можете да придобиете държавно обединение на властта! Те се появяват на върха на мрежата, а също така трябва да удряте хората с топката, за да ги придобиете. От замразяване на опонента ви до поглъщане на топката ви в пламъци, не позволявайте нищо да ви попречи с тези бонуси! Наслади се!

За всички любители на спортните дейности, ние подаряваме чисто нов вълнуващ отдих Tennis Masters. В него можете да посетите световния шампионат по тенис и да опитате да спечелите там. Избирайки спортист, може да откриете себе си в областта на хазарта. Ще видите уникално местоположение, разделено от средата през мрежа. В един аспект може да бъде вашият спортист с ракета в ръце. Като алтернатива напуснете сектора може да бъде вашият опонент. По сигнал можете да позиционирате топката в игра. Вашият противник ще го победи във вашия аспект чрез преобразуване на траекторията на полета му. Използвайки клавишите за управление, може да се наложи да циркулирате вашия спортист и да завъртите ракетата, за да ударите топката. Опитайте се да опитате това, за да може топката да промени траекторията си и противникът ви да не може да я удари. По този начин можете да оцените намерение и да получите точка. Победителят в спорта е единственият, който алтернативира колкото се може повече от тях.