Cyber Cars Punk Racing


Във вълнуващата нова игра Cyber ​​Cars Punk Racing вие ще направите пътуване до далечната евентуална съдба на нашата реалност и ще участвате в заглавието за превозни средства. Пред вас на екрана ще има навес за игра, в който ще стоят различни превозни средства. Вие ще изберете вашето превозно средство според вашия вкус. От този момент нататък тя ще бъде на началната линия. При знака, натискайки педала за газ, се втурвате напред. Трябва да преминете през всеки един от острите завои със скорост, да скачате от батути и да надвиете всеки един от опонентите си. Като завършите първо, ще получите фокуси и ще ги използвате, за да закупите друго превозно средство.

Добре дошли в бъдещето с модерни превозни средства и град, изберете най-доброто си превозно средство и се присъединете към надпреварата с размирици. В Cyber ​​Cars Punk Racing можете да управлявате модерното превозно средство, да подобрявате автомобила си и да боядисвате в различни тонове. Играта има множество режими, в които можете да съберете своя спътник и да играете на подобен компютър.

Подгответе се сега за вълнуващо 3D онлайн съперничество с разширена тема! Изберете любимото си превозно средство, за да се състезавате с висока скорост по неонови пътища.

Има няколко невероятно силни превозни средства за разглеждане! Има 16 различни модела и 60 различни стила на писта, които можете да шофирате.

В Cyber ​​Cars Punk Racing се пригответе да карате най-готините модерни превозни средства в неоновия град! 16 различни суперавтомобили, 60 вериги, 2 играчи, 1 допълнителен регион за повдигане, зона за директно преследване и предна линия са за вас тук! Какво ще кажете да се включим в играта, ако приемем, че сте подготвени!

Замисляли ли сте се в някакъв момент как изглежда да шофирате открито в напреднало поле за бързи игри? Ако отговорът ви наистина е такъв, тази игра е само за вас, стари приятелю! Можете да купувате и насърчавате превозни средства в тази игра и можете да се борите с изкуствени мозъчни сили или да шофирате безрезервно. Има режими „Race“, „Against Time“, „Trick“, „Designed spot“ и „Fly Parkour“, за да разгледате внимателно вашите експертни способности по различни начини. Имате различни дестинации във всеки режим, може или да възнамерявате да събирате скъпоценни камъни и да сте първи в крайната цел. Когато състезанието приключи, получавате звезди в зависимост от това колко добре сте го завършили. В режим на професия можете да придобиете до 160 фокуса. В режим „Състезание“ има 12 курса за разглеждане. Вие се изправяте срещу седем изкуствени интелекта и при изключен шанс да завършите в основните три към финала на състезанието, получавате опцията да преминете към следващия курс. Всеки път, когато състезанието приключи, вие получавате заплащане в светлината на времето, което ви е отнело да го завършите. Във всеки режим ще се сблъскате с различни трудности! Ако приемем, че сте готови да опитате всички, какво ще кажете да се включим в играта!