Tomb Runner


В Tomb Runner трябва да бягате доста далеч и да съберете колкото се може повече фокуси, колкото можете по пътя. Отворете нови легенди, за да бягате с монетите, които закупите. Този вечен спринтьор зависи от Temple Run и е дълбоко завладяващ и пристрастяващ!

Няма да имате възможност да се откажете от опитите да победите високия си резултат, в който и момент да намерите възможност! Размахът в тази игра се опитва най-трудно да открие богатството, от което се нуждае, и да избяга от гробната камера. Трябва да му помогнете да постигне това. С пламтящи скулптури, шипове с цеви, невъобразимо затворени дупки, през които да се плъзгате, най-усъвършенстваните ъгли, откакто Пикасо направи самостоятелна картина и възмутителни ходове, основани на убеждение, тази игра има цялата енергийна съвместимост на бързо движеща се дейност, която може да ви е необходима.

Колкото по-далеч отиваш, толкова по-труден става твоят път, като ракетите, отворите и острите завои идват дебели и бързи. Скоро напредвате много по курса и харчите монетите, които сте придобили, за да си купите нови герои, с които да бягате.