Superhero League Online


Няколко супергерои се обединиха, за да се бият с коварните в света и направиха асоциация, наречена Superhero League Online. Днес делегатите на тази асоциация трябва да завършат различни мисии и вие ще им помогнете в това. Вашият човек ще бъде забележим на екрана преди вас, който ще бъде в определена област. Обърнете го на определено разстояние ще бъде противник. След като сте избрали конкретна точка на тялото му, трябва да я докоснете с мишката. Следователно вие ще посочите и вашият светец ще предаде светлинно излъчване. Като държите врага върху него, ще ги удряте по пода и покрива, докато той изрита кофата. Когато врагът бъде смазан, ще получите фокуси и ще продължите към по -високо ниво на играта.

С изключителна сила идва невероятно забавление! Избягвайте опасни врагове със силите на свръхчовек. Повдигнете, консумирайте, замразете съперници, които се опитват да ви попречат. Никой няма да ви попречи да получите собствен капитал. Вашата група легенди е тук, за да промени всичко.

Решете пъзели за тестване с уникални възможности. Всяко ниво е усърдно предназначено да увеличи вашите способности. Използва сили за контрол, огън, вятър, лед, скорост и значително повече! Можете да се превърнете в най -обичаните си светци. Враговете носят оръжие за битка със супер сила! Те нямат потенциал за успех! Това е друг вид пъзел прозрение. Силата е в ръцете ви.