Super Kill-BOI 9000


Смел пътешественик и неговият робот са пристигнали на неизвестна планета. Нашите легенди трябва да се разхождат по повърхността му и да събират тестове. Вие в играта Super Kill-BOI 9000 ще вървите заедно с тях в това изживяване. Пред вас на екрана ще се появи област, в която ще бъдат вашите легенди. Използвайки контролните клавиши, вие ще принудите вашата личност да се движи из района според предоставените насоки. Той трябва да събере разпръснатите сърца и да ги занесе на робота. В това той ще бъде разочарован от различни небезопасни органични същества, които ще организират преследване на вашата легенда. Трябва да давате с цел вашата личност да ги обиколи. Или от друга страна можете да отидете след тях и да използвате оръжия, за да заличите противника. За всеки враг, който убиете в играта Super Kill-BOI 9000, ще ви бъде даден определен брой фокуси.

Защитете се от тълпа огромни зверове палачи, пълни с любопитно големи очи, докато контролирате собствената си тостерна фурна като боен робот в играта Super Kill-BOI 9000! Разгледайте широк асортимент от оръжия от различни видове и се присъединете към тях, за да ги направите значително по-големи и абсурдно силни! Може ли да се каже, че сте подготвени за страхотна времева рамка?

Ще имате възможността да правите всичко, в което вложите енергията си, дори да стреляте с гюлета - всичко е възможно в това необикновено изживяване! Също така, най-безумните и най-стряскащите нападения са във владение на вашия творчески ум. С напредването на играта военната зона ще се окаже все по-натоварена и ще се превърне в истински лош сън. Бъдете смели и покажете невероятния си ум и спиращи дъха рефлекси, докато, благодарение на доброто сътрудничество, разберете как да спечелите последния триумф.

Super Kill-BOI 9000 е игра за активност, в която трябва да носите сърца на робота, Super Kill-BOI 9000, за да можете да препроектирате и да направите робота значително по-здрав. Можете да играете това изпълнение на играта или да играете с вашия спътник на място. Движете се подготвени и победете зверовете!

 

Super Kill-BOI 9000 е измамническа игра за издръжливост, в която имате очарователен робот, който се храни със сърцата на зверовете, които убивате, и става по-здрав с готини актуализации. Като стикмен, който използва пръчка, вие искате цялата помощ при консервирането да получите от вашия механичен помощник. Ударете всяко едно от чудовищата, като използвате пръчката си и снабдете Kill-BOI 9000 със сърцата си, за да може да стане по-заземен. Разгледайте огромен асортимент от оръжия и се придвижете нагоре, за да ги консолидирате. Отворете оръжия, защита и капачки, за да промените оборудването си! Има 3 ръководства и много движения нагоре за разглеждане: гюлета, снаряди, тъмни отвори, дронове, бръмчащи триони, дори кооперативни енергийни актуализации за разширяване на въздействието на една сила. Можете да я играете с вашия спътник, като използвате централния режим за 2 играча! Не забравяйте да се върнете към основното меню, за да дръпнете превключвателя на Kill-BOI в замяна на 100 сърца, за да можете да изхвърлите някои легендарни плячки за вашата личност. Опитайте да споделите Super Kill-BOI 9000 с вашия спътник и опитайте да го играете заедно!