Burnin' Rubber Multiplayer


Burnin' Rubber Multiplayer е битка с превозни средства в заведението Burnin' Rubber. Управлявайте спътниците си в тази дългоочаквана мултиплейър игра на бойно поле с превозни средства. Преследвайте противниците и ги парализирайте с вашите способности за шофиране и стрелба. Много прекрасни превозни средства за отваряне и нестабилни оръжия за тестване. Подчертава девствения U-go ход, за да удивите враговете си.

Burnin' Rubber Multiplayer е най-новата игра за бързане на превозни средства от серията Consuming Elastic, този път е в мултиплейър режим.

Като всички останали игри Burnin' Rubber, това е всичко друго, но не и обикновена игра за бързане, но към нея се присъединиха превозни средства с готини оръжия.

Управлявайте сървъра с вашия спътник в режима за мултиплейър. Убивайте различни превозни средства. Отворете други удивителни превозни средства и оръжия.

В Burnin' Rubber Multiplayer ще участвате в екстремна битка с превозни средства срещу различни играчи, докато се състезавате кой ще бъдете единственият оцелял. С авангардни илюстрации и интерактивност ще трябва да разчитате на уменията си за шофиране и стрелба, за да свалите противниците си.
Отворете нови оръжия, които да използвате срещу вашите противници и изстреляйте способностите си с бързи плавания и трудни маневри. Опитайте се да не се плашите от превозните средства на вашите противници, тъй като можете да управлявате фронтовата линия с невероятните си режисьорски способности.

Burnin' Rubber Multiplayer е наистина невероятна авангардна битка с превозни средства, в която трябва да управлявате съперниците си в екстремна мултиплейър битка с превозни средства, докато го пускате на висока предавка.

Преследвайте противниците си и ги парализирайте с уменията си за шофиране и стрелба, отворете нови оръжия, за да преследвате съперниците си и да им попречите да напредват по-бързо от вас, и изпълнявайте страхотни плавания с максимална скорост, като правите много остри завои. Опитайте се да не бъдете заслепени от естеството на превозните средства на вашите врагове и се пригответе да покажете способностите си като шофьор.