Unicorn Racing 3D


Unicorn Racing 3D е най -популярната ни омагьосана игра Unicorn Runner - идеална за всички любими на Unicorn Game, които идват и играят!

Поведете своите очарователни млади дами Unicorn Horse на едно изживяване по приятна пързалка, но не забравяйте да JUMP, DASH, GALLOP и SLIDE под и над купища възпиращи средства и стойте далеч от очарователни същества в тази добре позната игра.

Тази изключително забавна игра за млади дами с кон и еднорог е предназначена за семейства с достатъчно основни контроли за аматьори, за да участват в тази вечна забавна игра.

Еднорогът, заедно с коня, е най -популярният герой сред младите играчи. Дъговите еднорози са особено ценени, те са замислени, очарователни и прекрасни със своята многоцветна пищна грива и опашка. Ако приемем, че харесвате еднорози, ще бъдете нетърпеливи да помогнете на един от тях да обиколи града, събирайки монети. Като начало вземете кратки инструкции, за да осъзнаете как да управлявате спринтьор. Той може да тича, да скача и да прегръща, но допълнително да качва товар нагоре и освен това да лети. И все пак последните два варианта трябва да бъдат закупени. В този смисъл не пропускайте монетите и бъдете способни и способни да контролирате удивителното създание. Опитайте се да не му позволите да се сблъска с възпиращите фактори в Unicorn Run 3D.

Unicorn Run 3D е забавен свръхестествен Unicorn Running. Тази игра е идеална за всички любими на Unicorn Game! Вземете своя очарователен млад дамски кон „Еднорог“ на едно страхотно пързаляне, но не забравяйте да заобиколите препятствията, да бягате, да бягате и да се плъзгате под и над множество пречки и да стоите далеч от очарователни същества в тази мейнстрийм игра. Измъкнете и съберете огромно количество монети, които могат да бъдат използвани за закупуване на очарователни неща и катализатори. Тази невероятно забавна игра за млади дами с кон и еднорог е предназначена за начинаещи и деца, която е проста и приятна за игра. Прекарайте хубави моменти като играете тази игра тук.