Frisbee Forever 2


Frisbee Forever 2 е страхотна фризби летяща игра за събиране на звездите и ефективно достигане до свършването с пръстен.

В Frisbee Forever 2 се присъединете към окончателно заглавие на фризби с вашите безупречни способности за хвърляне! Преминете през цикли, съберете блестящите звезди и изпълнете целите на всяко трудно ниво. Мислите ли, че имате нещата, които да превърнете в окончателен фризби-хвърляч?

Фризбите са винаги приятна алтернатива за един невероятен ден в центъра за отдих. Не отнема много време някой да доминира в истинската валидна адаптация на тази игра. Това преживяване обаче ще ви отведе на друго ниво, тъй като няма просто да хвърлите фризбито на своя спътник. Трябва да се уверите, че това фризби минава през препятствията и събира звездите по пътя. За да играете, просто се нуждаете от мишката. Въпреки това, в случай, че ви харесва, променяте контролите си за игра на вашата конзола. Просто плъзнете фризбито, за да му дадете начало, след което го насочете с мишката или ключовете на болта. Трябва да се уверите, че преминава през контурите и избягва всяка опасност, която седи здраво за него. Същества, бомби, остриета и още повече очакват вашето фризби. Отпуснете се, ако смятате, че фризбито ви не е готово да се справи с работата. С XP и монетите, които придобивате за постиженията си, можете да получавате нови актуализации и нови фризбита. И така, за какво бихте казали, че се държите здраво? Започнете екскурзията си с водача и ги оставете да съставят вашето име с искрящи букви върху категорични фризби.

Frisbee Forever 2 е завладяваща игра, в която ще хвърляте фризби. Вашата цел ще бъде да летите над проверените контури и да събирате звезди междувременно. В менюто всъщност ще искате да отворите широк спектър от кожи и актуализации, които ще ви дадат по -добри награди. Има различни мисии, които трябва да решите, и 75 ръчно изработени песни, които ще трябва да завършите. Можете също така да играете играта на телефона си, така че не забравяйте да опитате!