Just Draw 3D


Всички обичат да рисуват, дори хората, които нямат и най-мъглата идея как да го направят по някакъв начин. Рисуването е невероятно успокояващо, разположението нормализиращо и успокояващо, така че рисувайте във всяка точка, от която се нуждаете. Just Draw 3D е игра пъзел за рисуване за всеки, който трябва да рисува. Пред вас ще се появи нарисуван предмет, същество, индивид, статия или нещо различно. Огледайте го внимателно, нещо гарантира, че липсва на чертежа: ухо на мечка, дръжка от чаша, крака от седалка, колела от превозно средство, болтове от стрелец и др. привличането ще изникне. Мечка, седалка и чаша за еуфория, стрелецът ще направи снимки в обектива, превозното средство ще прегази проходилката. Трябва да имате обосновка, внимателност и да имате възможност да рисувате донякъде на най-грубото ниво. Тогава това, което добавите, ще бъде променено в типична статия.

Време е да парадирате с големия си мозък с тези забавни уеб базирани пъзели за рисуване. Привлечете липсващите парчета, за да завършите всяко ниво. Използвайте внимателно уликите си, тъй като всеки пъзел става все по-труден. Начертайте това, което отсъства в изображението, след това в този момент наблюдавайте какво се случва. Приятна игра, подтикваща мозъка, подчертаваща забавни 3D дизайни и много различни загадки.

В случай, че обичате да рисувате, но се притеснявате от възможността резултатът да ви разочарова, опитайте уеб базираната игра Just Draw 3D. Играта ще ви предложи ефективно моментални триизмерни рисунки, в които трябва да направите конкретен детайл. Определете граница на идеалната форма и в случай, че сте достатъчно точни, тя ще се превърне в липсващата точка на интерес на 3D картината.