Mega Ramp Stunt Cars


Mega Ramp Stunt Cars е луда игра за шофиране, в която можете да управлявате триково превозно средство на най-необикновеното писта, което някога сте виждали. Вие сте на километри в небето, далеч над мъглата само с отвесна капка от едната или другата страна на пистата.

Увеличете шофьорските си способности до безспорно най-екстремните нива на това безпардонно състезателно трасе, докато се опитвате да останете на стройната писта, докато шофирате възможно най-бързо. Изпълнявайте безумни трикове и летете над склонове, за да покажете наистина, че имате смелостта да бъдете най-добрият шофьор в земята и небето.

Шефовете на шофиране показват своите способности в играта Mega Ramp Stunt Cars. Карайте автомобила си в практичния град и трафика; отворете нови превозни средства, като завършите различни мисии. Изпълнете 15 уникални мисии и открийте няколко тайни монети в ръководството! Продължете с допълнителни забележими и бързи превозни средства... Ако предпочитате да не изпълнявате мисиите, не забравяйте да погледнете сегмента на свободния меандър.

За смелите фенове представяме още една интригуваща интернет игра Mega Ramp Stunt Cars. В него ще участвате в състезания с превозни средства, по време на които трябва да изпълнявате различни видове трикове. Пред вас на екрана ще бъде уникално изработена писта за блъскане. Вашето превозно средство ще бъде на началната линия. На знак, натискайки педала на газта, ще се втурнете напред по улицата, бавно се движите. Проверете екрана. Улицата, по която ще шофирате, има много проблемни завои и други опасни сегменти. Вие шофирате вашето превозно средство трябва да преминете през този голям брой рискови региони със скорост. Освен това трябва да направите скачане на ски, в който можете да изиграете всяка каскада. Той в играта Mega Ramp Stunt Cars ще бъде оценен от определен брой фокуси.