Stupid Zombies 2


Идиотските зомбита се завръщат в този забавен уеб базиран спин-оф. Унищожете всяко от зомбитата, като използвате различни оръжия.

Stupid Zombies 2 се завръща с друга аркадна игра за убиване на зомбита. Този път можете да изберете вашата личност между мъж или дама. Убийте всяко от зомбитата, преди да ви свършат охлювите.

Немъртвите се завръщат в Stupid Zombies 2, за да тестват вашето разбиране и сила на духа! Тези обезпокоителни, безмозъчни, опасно екипирани животни трябва да ви затруднят, но не можете да им позволите да се отдръпнат, поемайки контрол над света.

Справете се с широка гама от объркващи гатанки и стреляйте снарядите си с правилната сила и склонност да победите враговете си. Не бива да убивате това, което вече е мъртво, но един прецизен изстрел в главата може да ви накара да изчистите тези рискови животни за последен път - да изчистите много огромни тълпи от зомбита, преди да сте свършили боеприпасите.

Наистина, зомбитата не са проницателни. Това е изключително ценно за нас, тъй като ще бъде по-лесно за легендата на интернет играта Stupid Zombies 2 да ги унищожи. Играта ви предлага да изберете един от героите: мъж или дама. Нашата легенда ще убива живите мъртви и ще получава фокуси за всяко унищожено зомби. В някои случаи трябва да правите изстрели в пода или да отработите посоката на снаряда след удара назад.