Cut the Rope 2


Второ парче от невероятното подреждане на мотивите Cut the Rope. Вземете го в момента безплатно!

Cut the Rope 2 е парче от прословутото заведение Cut the Rope от ZeptoLab, което следва преживяванията на Om Nom, очарователно зелено животно, което почита сладкиши.

Запознайте се с придружителите на Ом Ном - Номиите - и отскочете на изумителната екскурзия през над 160 нива, които ще ви отведат през богати гори, окупирани градски общности, боклуци и подземни проходи, всички в стремежа си към една цел - КАНДИ!

Естествено за игра, но тестващо да доминира, Cut the Rope 2 носи нови трудности при поклона на мозъка и неочаквани пречки пред непринуденото чудо, съхранено от децата в предучилищна възраст и от същите! Поддържайте мозъка си във форма и повдигнете способностите си за критично мислене, като доминирате в несигурните нива, зависими от истинската наука за материала. Изгорял от играта на психиката? Просто направете пауза за минута или две и оценете оживения и разхлабващ игрови климат на може би най-възхитителните безплатни поучителни приложения за младежи. В случай, че харесвате Cut the Rope, ще ви хареса Cut the Rope 2!