PillowBattle.io


Участвайте в изумителни състезания за Pillowbattle с много играчи от цял ​​свят. io. Всеки играч ще получи човек под свой контрол. Всеки от тях ще бъде в затворена стая. При знака всички легенди ще започнат да обикалят стаята. Трябва внимателно да погледнете към екрана. Някъде там ще има подложки. Трябва да пуснете светец, за да побързате до един от тях и да го грабнете в ръцете си. От този момент нататък започнете да преследвате играчите на противниците и да ги удряте с възглавница. Всеки от тях ще ви представи конкретна мярка за фокусиране.

PillowBattle.io е забавна уеб базирана игра, в която ще се борите с враговете си с възглавници. Вашата цел ще бъде да обикаляте и да се доверите, че ще се появи възглавница. В момента, в който го видите, трябва да бягате и бързо да го вземете. В случай, че разберете как да постъпите като такъв, можете да атакувате съперника си и да се откажете от него от играта. Към началото ще бъдете вие ​​9, но само един може да спечели. В случай, че пренебрегнете първо да вземете възглавницата, трябва да избягате възможно най-бързо, за да можете да се справите със следното генериране на подложката.

Играта PillowBattle.io ще ви позволи да усетите истинския плам на мултиплейър игрите. Няколко членове могат да играят играта. Във всеки случай всички те имат една цел: бързо да стигнат до възглавницата и да я хвърлят на противника. Подложката може да е една, така че гледайте къде се навива, за да я получите най-бързо. В случай, че бъдете ударени с подложка, излизате от играта. Победителят ще бъде играчът, който ще остане назад във виртуална стая.