Hair Challenge Online


Може спокойно да се каже, че сте подготвени за огромно предизвикателство за косата?

Това е преживяване, при което имате много дълга висока коса! Този основен мач за спринтьори за коса е идеален за вас!

Отвращавате ли се от ужасната прическа? Ние също правим! Особено в тази наистина забавна игра Challenge за коса!

Вземете тъкания от всякакви тонове на косата, докато вървите по пистата. Внимавайте за ножиците, режещите ръбове и всички останали остри пречки, за да задържите прекрасната си коса от подстригване!

Не харесвахте ли тона на косата си? Или след това отново се нуждаете от преобразяване? Не се притеснявайте за това, тъй като това е писта за козметичен салон. Обуйте високите си токчета, вземете си брилянтен цвят на косата и започнете да бягате на покрива!

Ъъъ! Косата ти подстригана ли е? Без притеснения, бутикът в магазина очаква за вас! Отидете да посетите фризьорския салон, за да изберете някой от забележителните герои, цветове на косата и помощници за коса, за да отворите и да започнете вашата готина игра с разходки.

Пренебрегвайте широката гама от най-добрите безплатни игри и добре познати игри! Това е най-добрият мач за спринтьори за коса, тествайки обаче наистина забавно! Така че елате да се присъедините към местната зона и да играете Hair Challenge сега!

В новата интернет игра Hair Challenge Online вие и много различни играчи от цял ​​свят участвате в състезания между млади дами. На екрана пред вас ще се появи бойно поле, на което ще видите няколко бягащи пътеки. На един от тях вашият състезател ще остане на началната линия, а на останалите - нейните противници. При знака всеки от вас ще се издига напред стъпка по стъпка, придобивайки скорост. Вземете поглед към улицата. Идвайки, ще прегазвате различни видове камъни, които вашата млада дама трябва да обиколи. Можете да се справите с неговите дейности, като използвате клавишите за управление. Освен това ще има и различни видове статии. Трябва да ги съберете всички и да се фокусирате за това.