Into Space 3: Xmas Story


В тази коледна игра ще помогнете на митичните същества, събрали космическа ракета. Вашата задача ще бъде да стигнете толкова високо, колкото може да се очаква, и да съберете различни украшения. Малко по малко всъщност ще искате да закупите повече актуализации и да стигнете до завършването.

Доброта! Ненаситни външни хора взривиха завода за производство на подаръци! Всеки един от подаръците се разпространява из климата и външни лица се опитват да ги вземат. Свети Ник отсъства, а митичните хора са унили. Помогнете им да възстановят всеки един от подаръците, за да спасят Коледа.

Участвайте в това коледно изпълнение! Управлявайте невероятен изследовател, който разбра как аутсайдерите унищожават студиото на Дядо Коледа. Той избра да получи отплата и изпрати ракета, за да ги унищожи веднага. Направете няколко теста, вземете колкото се може повече десерти и похарчете за нови части за ракети.

Коледа под опасност от разочарование, в светлината на факта, че във фокусната точка на Дядо Коледа беше неспасяема. Там бяха напълно взети всеки един от подаръците, че цяла година много митични същества за младежи навсякъде. В момента никой не знае какво да прави и как да бъде. Започнете играта и се уверете, че техническият гений, който я е купил със съчувствие за отстъпка от повода, е цяла и можете да спечелите!